MS OFFICE 365 / 2017 Full Crack, product key for Windows 8.7.10

Download Gratis - MS Office Full 365.15
Microsoft Office 2013 Professional Plus menggunakan reka bentuk minimalis jubin yang sama dengan Windows 8, dan segala-galanya seolah-olah membentuk bersama-sama dengan baik. Besar, bersih ikon disusun berada di sana untuk fungsi yang paling penting, sementara template baru menyediakan spreadsheet visual menarik dan persembahan.

Microsoft Office 2013 Professional Plus datang dengan banyak fungsi yang berguna, yang membolehkan ia akan digunakan secara terpilih pada peranti skrin sentuh. Malangnya, Suite Pejabat adalah apa-apa tetapi mesra tablet. Banyak unsur-unsur pilihan dan pilihan yang terlalu kecil untuk jari yang tidak terlatih.

Ciri-ciri lain Microsoft Office 2013 Professional Plus, bagaimanapun, jauh lebih meyakinkan: editor PDF yang menawarkan bertambah baik pilihan untuk mengedit kerjasama, terdapat integrasi awan dengan SkyDrive, dan tambahan seperti membenamkan video YouTube, adalah inovasi yang besar.

Dengan mod membaca sentuh dioptimumkan baru dalam Word 2013, anda boleh agunan melalui dokumen menggunakan sapu jari. Membuat perubahan kepada dokumen mempunyai rombakan besar, dan diperluaskan untuk menjadikan dokumen penyuntingan lebih mudah. Microsoft Office 2013 Professional Plus juga suntingan PDF tanpa memerlukan perisian tambahan, yang menjadikannya pesaing langsung Adobe Acrobat.

Dalam Excel 2013, fungsi Flash Isikan baru secara automatik mengisi pelbagai sel dipilih. Excel menganalisis keseluruhan jadual, mengesan hubungan antara sel-sel, dan mencadangkan satu nilai atau teks. Excel juga membuat ia lebih mudah untuk mencipta jadual pangsi dan grafik dengan menjana cadangan dengan cara yang sama. Baru ciri Analisis Pantas dalam Microsoft Office 2013 membolehkan anda pratonton pilihan pemformatan tertentu dalam hamparan itu sendiri.

PowerPoint 2013 berpecah mod penyampai kepada dua pandangan yang berbeza untuk penonton dan penyampai. Selain persembahan itu sendiri, anda juga boleh melihat senarai peluru dan maklumat lanjut di skrin penyampai. Pada Tablet, anda boleh tukar antara slaid menggunakan gerak isyarat jari, cat dengan stylus untuk ceramah pada filem, atau menggunakan penunjuk laser maya.


Microsoft Office 2013 Professional Plus uses the same minimalist tile design as Windows 8, and everything seems to mold together well.

 Large, cleanly arranged icons are there for the most important functions, while new templates provide visually appealing spreadsheets and presentations.for windows , mac keygen crack