Best YouTube Video Downloader HD, Mp3.Mp4 - 2017 Gratis

Best Youtube Downloader 2017
you can convert videos after downloading, courtesy of a number of presets for iPod, iPad, MP4, Windows Media, etc. To download and convert at the same time, you have to upgrade to the Pro version though. Conversions take roughly the same time as downloading

Apabila anda memasang YTD Video Downloader ia akan meminta anda jika anda mahu program perisian lain, tetapi anda boleh menolak ini dengan memukul butang penurunan. Selepas itu, pemasangan adalah sangat cepat dan secara automatik membuka YTD Video Downloader. Antara muka yang sendiri penjelasan. Sebaik sahaja anda menyalin pautan YouTube atau video ke clipboard anda, ia secara automatik mengesan ini dan meletakkan ia dalam bidang URL. Anda kini boleh memuat turun sepenuhnya kualiti HD 1080, dan juga kualiti yang jauh lebih rendah. Hanya klik butang merah "Muat turun" yang besar di bahagian bawah dan YTD Video Downloader serta-merta mula memuat turun.


Tukar kepada format yang berbeza
Tetingkap Aktiviti menunjukkan status muat turun anda dan kami mendapati bahawa memuat turun video tiga minit mengambil kira-kira satu minit. Anda juga boleh kemudian memainkan semula video yang anda telah muat turun terus dari tab Aktiviti atau dengan pergi ke tab Main. Terdapat menu klik kanan pada tab aktiviti di mana anda boleh memilih untuk bermain dalam YTD atau dalam pemain lalai anda, serta memadamkan fail, berhenti seketika, menamakan semula dan lain-lain
Selain itu, anda boleh menukar video selepas memuat turun, ihsan beberapa pratetap untuk iPod, iPad, MP4, Windows Media dan lain-lain Untuk memuat turun dan menukar pada masa yang sama, anda perlu menaik taraf kepada versi Pro walaupun. Penukaran mengambil kira-kira masa yang sama sebagai muat turun.

Youtube Downloader HD is a fastest free video downloader. Download and convert videos into avi video format or into mp4 (compatible with iPad, iPhone).
‎Download - ‎Youtube Downloader for Mac - ‎Youtube to MP3 Converter - ‎Features
Free Youtube Downloader | YTD Youtube Downloader
YTD Youtube Downloader lets you save videos from tons of websites and play them on your computer. Best of all, it's free! Available for Windows & Mac.